Tekenen en schilderen is mijn passie. Hier kan je mijn schilderijen, tekeningen, schetsen en verhalen bekijken

moeder-kind

Door een externe impuls startte ik in december 2011 met een aantal werken rond het thema ‘moeder en kind’. Het werd snel duidelijk dat mijn gedachten niet uitgingen naar het uitwerken van de ideale moeder-kind relatie. Neen, ik wilde onvoorwaardelijke band tussen beiden weergeven. Ook onder barre omstandigheden, heeft een kind een moeder nodig, zoekt een kind bescherming en vertrouwen.

Na een aantal werken in een gemengde techniek van bister en inkt, greep ik terug naar mijn ‘lievelingsmateriaal’ en werkte ik reeds 2  houtskooltekeningen uit, waarbij ik vooral de beschermende houding van de handen tov het kind wil weergeven…

Hieronder een paar voorbeelden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s