Tekenen en schilderen is mijn passie. Hier kan je mijn schilderijen, tekeningen, schetsen en verhalen bekijken

moeilijke keuze: aquarel of academie

De workshop die ik deze zomer volgde bij Joseph Zbukvic heeft mijn liefde voor aquarel opnieuw aangewakkerd, heeft me weer begeesterd. De input die ik gedurende deze 5 dagen kreeg, ben ik aan het verwerken door te schetsen, te schilderen en te tekenen…bijna dagelijks. Het is een echte passie geworden. Daarom besloot ik om me dit schooljaar vooral verder te bekwamen in dit bijzondere medium. De beslissing om me niet in te schrijven in de academie voor Schone Kunsten viel me zwaar, want ook dit is een omgeving waar ik me ten volle kan uitleven en waar ik veel voldoening uithaal.

Hieronder een greep uit de aquarellen die ik de voorbij weken heb gemaakt. Ik ben tevreden met dit resultaat maar wil nog heel veel evolueren, heb mijn doelen voorop gesteld, wordt dus vervolgd…

Je kan me ook vinden op FB, daar post ik regelmatig nieuw werk.

http://www.facebook.com/#!/brigitte.devuyst.58

 

ARlesresized ARlesresized2 Arlesresized3 Arlesresized4 Marseilleairportresized praharesized1 Praharesized2

3 Reacties

  1. Als ik je mag troosten: de echte kunstenaar volgt niet zijh hoofd maar zijn passie :-).

    20 september 2015 om 18:54

  2. annemie vanquaille

    Kleine pareltjes zijn het brigitte!!! Wat een talent!!! Alles wat je tot nu “maakte” is mooi, maar deze laatste (uit de Provence?) zijn zeer verrassend!

    23 september 2015 om 14:30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s