Salon dessin et peinture à l’eau in Parijs

Wat doe je als de voorzitter van dit salon in Parijs je een mail stuurt omdat je werk hem is opgevallen en vraagt om een aantal schilderijen door te sturen?

Schrikken…verwonderd de mail eens herlezen…opzoeken wat dit salon inhoudt…erover nadenken…werk selecteren en antwoorden.

Deze werken heb ik ingezonden.

Het werk hieronder werd uitgekozen omwille van de originaliteit, persoonlijkheid en techniek en zal geëxposeerd worden samen met 999 andere werken van 500 kunstenaars. Het wordt zwevend ingelijst zodat het werk ten volle tot zijn recht komt.

Beyond reflection IV

Het salon vindt plaats van 16 tot 20 februari in het Grand Palais Ephémère nabij de Eiffeltoren.

Ik vind het een hele ervaring om deel te nemen aan een buitenlands salon. Hoe ik me daarbij moet voelen weet ik niet zo goed: alleszins dankbaar, bescheiden, vereerd, gelukkig, zenuwachtig en opgewonden…