Schetsen in de (brieven)bus

Zomertijd is pleinairtijd.

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik graag schets in steden en op reis. Vorig jaar ben ik verhuisd en het traject naar Gent is tijdrovend. Ik ben dus -zoals je kon lezen in mijn nieuwsbrief van juli- in mijn eigen buurt op pad gegaan op zoek naar plekjes die een schetsje verdienen. Ik kreeg zo’n fijne reactie op de eerste schets die ik buste dat ik gemotiveerd was om nog meer mensen ‘gelukkig te maken’. Ik had deze mensen verrast, blij gemaakt… ik had hun dag een onverwachte positieve wending gegeven. Dat gaf me zo’n warm gevoel…

Ik ben ondertussen 5 schetsen ver en heb van 4 bewoners een leuk telefoontje of berichtje gekregen.

Dit zijn ze, de 4 laatste schetsen

Wil je meer lezen over mijn schetstocht? Klik dan hier.

Volgende week ga ik weer op pad en misschien tref je me wel ergens in het Meetjesland (Lievegem – Eeklo)

Eén gedachte over “Schetsen in de (brieven)bus”

Reacties zijn gesloten.