LovArte 2023

LovArte werd alweer een zonovergoten editie!

Veel kunstminnende bezoekers vonden de weg naar de mooie Sint-Bavokerk in Vinderhoute (Lievegem) waar ik tentoonstelde.

Dankjewel aan diegenen die me een bezoekje brachten en, aan wie er niet geraakt is, je hebt iets gemist 😉 maar geen nood. Deze foto’s geven een indruk van de opstelling en de locatie.

Het was fijn om een aantal mensen terug te zien, om te ervaren dat ik een aantal trouwe bezoekers heb en dat ook onbekenden genoten van de greep uit mijn werk. Want ik toonde deze keer zowel abstract als figuratief werk en beiden werden gesmaakt. Uit de reacties die je als deelnemer sprokkelt, put je weer inspiratie en energie om verder te werken.

Als bestuurslid deed het ook enorm deugd om zoveel positieve reacties te krijgen over de organisatie van het evenement.