aquarelworkshop voor gevorderden

workshop najaar 2022

 

Wanneer:
Telkens op vrijdag 9 en 30 september, 21 oktober, 18 november en 2 december 2022 (telkens van 14 tot 17 uur)
Les 4 ook op dinsdagavond, 29 november (van 19 tot 22 uur)
Les 5 ook op dinsdagavond, 13 december (van 19 tot 22 uur)

Prijs: 100 euro voor de volledige reeks of 25 euro per les (materiaal niet inbegrepen).

Voor wie?
Voor wie basis 1 en 2 heeft gevolgd of al kennis heeft van de basistechnieken. Tekenvaardigheid is geen vereiste maar is wel een voordeel.

Ahv figuratieve beelden en een stap voor stap demo toon ik jullie de opbouw en techniek en begeleid ik jullie individueel eens je zelf aan de slag gaat. Ik ben ervan overtuigd dat ‘observeren’ en ‘kopiëren’ een goede manier is om de techniek aan te leren (‘modeling’ noem ik dit). Als je zelf schildert, stuur ik bij en grijp ik in. Ik vind het belangrijk dat je inzicht krijgt in de techniek. Dat je weet waarom iets op een bepaalde manier wordt opgebouwd, dat je weet hoe het komt als er iets misgaat.
Schilderen naar eigen fotomateriaal, dat aanleunt bij het voorbeeld, mag uiteraard ook.

Programma

klik hier

Locatie

Tempelhof, Tulpenstraat, Lievegem*
*de geldende coronamaatregelen zullen van toepassing zijn en worden bepaald door gemeente Lievegem.

Inschrijven (voor 1 september)

° u kan slechts 1 maal kiezen voor les 4 of les 5  (ofwel op vrijdag ofwel op dinsdag)

*Mocht je onverwacht je inschrijving moeten annuleren kan dit tot 2 weken op voorhand zonder kosten. Minder dan 2 weken voor het begin van de workshop wordt een administratieve kost van 50% aangerekend**. Bij annulering minder dan 1 week voor het begin van de workshop wordt de volledige kostprijs aangerekend.**tenzij je voor een vervang(st)er kan zorgen.

Ingeval een volledige lessenreeks of een gedeelte ervan moet geannuleerd worden door overmacht bv Coronamaatregelen minder dan 2 weken voor de start van de les, wordt 75% van het lesgeld terugbetaald of een alternatief voorgesteld indien dit voorhanden is. 

 

%d bloggers liken dit: