aquarelworkshop voor gevorderden

workshop najaar 2021

Voor wie?

Schilders die al ervaring hebben met het medium aquarel

Opzet

Ahv figuratieve beelden breng ik de wondere wereld van de aquareltechniek over. Ahv een stap voor stap demo met de nodige uitleg toon ik jullie mijn techniek en begeleid ik jullie individueel eens je zelf aan de slag gaat. Het is een meerwaarde als je zelf fotomateriaal meebrengt waar je de toegepaste aquareltechniek in vertaalt, zodat het je eigen werk wordt ipv een kopie van mijn demo.

Wie zich liever mijn manier van werken eigen maakt door mijn werkwijze te kopiëren, ook goed.

Data

zaterdag 25 september, 16 oktober, 27 november, 18 december en 15 januari  van 14 tot 17 uur.

Prijs

100 euro voor de reeks (Volzet)of 25 euro per les (nog een aantal plaatsen vrij)
Storten op rekeningnummer ING BE 22363026811547 met vermelding van je naam en workshop*

Locatie

Tempelhof, Tulpenstraat, Lievegem*
*de geldende coronamaatregelen zullen van toepassing zijn

Inschrijven

*Mocht je onverwacht je inschrijving moeten annuleren kan dit tot 2 weken op voorhand zonder kosten. Minder dan 2 weken voor het begin van de workshop wordt een administratieve kost van 50% aangerekend**. Bij annulering minder dan 1 week voor het begin van de workshop wordt de volledige kostprijs aangerekend.**tenzij je voor een vervang(st)er kan zorgen.