aquarelworkshop voor gevorderden

workshop voorjaar 2022

tuinstoeltjes
Toscaans landschap
smal straatje

Wanneer: op zaterdagnamiddag van 14 tot 17 uur op 5 februari, 26 februari, 19 maart, 2 en 30 april. (opgelet! de eerder aangekondigde les van mei is verplaatst naar april)

Prijs: 100 euro voor de volledige reeks of 25 euro per les (materiaal niet inbegrepen).

Voor wie?
Schilders die al ervaring hebben met het medium aquarel

Opzet

Ahv figuratieve beelden breng ik de wondere wereld van de aquareltechniek over. Ahv een stap voor stap demo met de nodige uitleg toon ik jullie mijn techniek en begeleid ik jullie individueel eens je zelf aan de slag gaat. Het is een meerwaarde als je zelf fotomateriaal meebrengt waar je de toegepaste aquareltechniek in vertaalt, zodat het je eigen werk wordt ipv een kopie van mijn demo.

Wie zich liever mijn manier van werken eigen maakt door mijn werkwijze te kopiëren, ook goed.

Programma
aquarel voor gevorderden

Locatie

Tempelhof, Tulpenstraat, Lievegem*
*de geldende coronamaatregelen zullen van toepassing zijn en worden bepaald door gemeente Lievegem.

Inschrijven

Storten op rekeningnummer ING BE 22 3630 2681 1547 met vermelding van je naam en workshop*. (100 euro voor de volledige reeks of 25 euro per les).
Ik verwerk alle inschrijvingen en geef jullie dan verder de nodige info via mail.

*Mocht je onverwacht je inschrijving moeten annuleren kan dit tot 2 weken op voorhand zonder kosten. Minder dan 2 weken voor het begin van de workshop wordt een administratieve kost van 50% aangerekend**. Bij annulering minder dan 1 week voor het begin van de workshop wordt de volledige kostprijs aangerekend.**tenzij je voor een vervang(st)er kan zorgen.

Ingeval een volledige lessenreeks of een gedeelte ervan moet geannuleerd worden door overmacht bv Coronamaatregelen minder dan 2 weken voor de start van de les, wordt 75% van het lesgeld terugbetaald of een alternatief voorgesteld indien dit voorhanden is. 

 

%d bloggers liken dit: