aquarelworkshop voor starters (basis 1)

basiscursus aquarel

We starten met de basistechnieken namelijk aanbrengen van wassingen, egaal en met gradatie, in verschillende lagen of in 1 beweging. We leren ‘in te breken’ in deze wassing met water, verf, veel pigment, weinig pigment. We leren dit op het juiste moment te doen, wanneer de wassing nog nat is of enkel nog wat vochtig, we oefenen ‘nat in nat’, ‘nat op droog’, …

U leest het al, het medium heeft heel veel mogelijkheden. Met deze basistechnieken is het mogelijk om al een eenvoudig landschap te schilderen.

De onderwerpen worden gekozen naargelang de aan te leren techniek. Deze cursus is zeer laagdrempelig. Je kan aansluiten als je nog nooit hebt geschilderd.

Data

dinsdag 14/1, 28/1, 11/2, 3/3 en 17/3 van 19 u tot 21:30 u.

of

2 daagse workshop op vrijdag en zaterdag 28 en 29 februari (krokusvakantie) van 10 tot 13 uur en van 14 uur tot 17 uur (lunch mee te brengen)

Prijs

100 euro voor de 2 dagen of de reeks (drank en koekjes inbegrepen)

  • Storten op rekeningnummer ING BE 22363026811547 met vermelding van je naam en workshop*
  • workshop basis 1

    €100,00

Materiaal

Je dient een basis aan te kopen of je kan het bij mij gebruiken mits een kleine meerprijs.

Eens je deelname bevestigd is, stuur ik je alle info ivm materiaal. Aarzel niet om me op te mailen voor extra info! brigitte.devuyst@telenet.be

Locatie

Schachterijstraat 13, 9920 Lievegem, België

Inschrijven

*Mocht je onverwacht je inschrijving moeten annuleren kan dit tot 2 weken op voorhand zonder kosten. Minder dan 2 weken voor het begin van de workshop wordt een administratieve kost van 50% aangerekend**. Bij annulering minder dan 1 week voor het begin van de workshop wordt de volledige kostprijs aangerekend.**tenzij je voor een vervang(st)er kan zorgen.

 

 

 

sfeerbeelden