Painting nights #2 van Kunstwerkt met Nils Verkaeren in Natuurpark Het Zwin

Ik had me ingeschreven voor dit evenement om 2 redenen:

-Ik had een duwtje in de rug nodig

-Ik heb veel respect en bewondering voor pleinair schilder Nils Verkaeren. Ik wou die wel eens ontmoeten ̈

Dus trok ik ondanks de regenvlagen naar Het Zwin. 70 deelnemers verspreidden zich over de vlakte van het natuurpark. De wolkenluchten waren overweldigend en als de zon even kwam piepen de kleuren adembenemend. Ik schetste om op te warmen en de kleuren te zoeken om dan over te gaan tot aquarel. De vochtigheid zorgde ervoor dat ik niet kon doorwerken dus zette ik nog een acrylwerk op.

Na een drietal uur waren mijn vingers verkleumd en hield ik het voor bekeken. Nils kwam nog even langs om raad te geven.

Mijn werk, gezien de omstandigheden…tevreden

%d bloggers liken dit: