Mijn schetstocht door Lievegem

Schetsen en tekenen is een belangrijk onderdeel van mijn artistiek traject.

Als tekenaar en schetser ben ik dan op zoek naar contrasten, licht-en schaduwspel, een interessante compositie… afhankelijk van het moment van de dag. Voor Corona ging ik vaak naar Gent maar aangezien ik ondertussen ben verhuisd is het traject naar Gent te tijdrovend.

Nu spring ik op de fiets en ga ik op verkenning.

Wie ‘zijn huis’ of ‘straat’ in de bus krijgt heeft geluk ;-). Voorheen bewaarde ik alle schetsen in mijn schetsboek maar daar heeft niemand nog iets aan*. Zo kwam ik op het idee om de bewoner een gelukkig momentje te bezorgen…

Sommigen reageren op Facebook met een knipoog dat ik ook weI eens langs hun huis mag passeren (bizar dat ik die vraag voorheen zelden kreeg ;-))

Ik sta wèl open voor de vraag om een schets of schilderij te maken in opdracht, maar dan ligt de insteek helemaal anders… dus wie dit ernstig overweegt mag me altijd contacteren!

*schetsen op reis en met een -voor mij- belangrijke herinneringen, blijf ik wel koesteren

Eén gedachte over “Mijn schetstocht door Lievegem”

Reacties zijn gesloten.